Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΠΑΣΟΚ: Αποκηρύσσει τον Περικλή Βασιλάκη

KAXRIMANHS BASILAKHS

Ιδιαίτερα χολωμένα είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα από την υποψηφιότητα του Περικλή Βασιλάκη, υποψηφίου βουλευτή του κόμματος, με το συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη.
Η βαθιά ενόχληση δεν περιορίστηκε στα λόγια, κατά τη σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Τετάρτης αλλά αποτυπώνεται και στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής. Μάλιστα τα πυρά συγκεντρώνει κυρίως ο κ. Βασιλάκης.
 
Είναι χαρακτηριστικό το ακόλουθο απόσπασμα της ανακοίνωσης:
?Σε ότι αφορά κάποια στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ , τα οποία επί σειρά ετών τιμήθηκαν ποικιλοτρόπως από την παράταξή μας και τώρα «στα δύσκολα» επέλεξαν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του κ. Καχριμάνη, το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε στα όσα «τιμητικά» γι' αυτούς γράφονται και λέγονται είναι , ότι ευτυχώς οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση και σύντομα θα τους δώσουν την απάντηση που τους αρμόζει.
Ειδικότερα για τον δύο φορές υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Νομό Πρέβεζας, ο οποίος όπως μαρτυρούν οι δηλώσεις του «κάνει ότι δεν καταλαβαίνει», πέρα από την πολιτική μας καταδίκη αισθανόμαστε και την ανάγκη να του αφιερώσουμε ένα πολύ γνωστό αρχαίο γνωμικό: « Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»