Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός στο Δήμο Πάργας !!!


PARGA 7
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάργας. Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Λιόλιος βρέθηκε σε δεινή θέση, καθώς δέχθηκε ομαδικά πυρά, με αφορμή την κατάρτιση του προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά.
Βέβαια η ίδια η δημοτική αρχή είχε φροντίσει να δώσει πλήθος επιχειρημάτων τόσο στην αντιπολίτευση όσο και σε ανεξάρτητους συμβούλους καθώς ο προυπολογισμός ο οποίος είχε επιστραφεί με σειρά σοβαρών παρατηρήσεων από το Παρατηρητήριο.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι προέβλεπε την καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών και το 2014 όταν είναι γνωστό ότι το πρόγραμμα κλείνει στις 31 Δεκεμβρίου 2013.
Η Δημοτική Αρχή, επιχείρησε με προχειρότητα να διορθώσει τα λάθη αλλάζοντας κωδικούς πιστώσεων με αποτέλεσμα να δεχθεί τη σφοδρή επίθεση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο προϋπολογισμός καταψηφίστηκε και είναι άγνωστο αν ο κ. Λιόλιος θα τον επαναφέρει τροποποιημένο ή όχι. Και σε μια τέτοια περίπτωση πάντως είναι δύσκολο να εγκριθεί καθώς οι σύμβουλοι που καταψήφισαν δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αλλάξουν στάση κι άποψη.