Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οδηγός μοτοποδηλάτου θύμα δυο ασυνείδητων!

Με έρευνες στην Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν, όχι έναν αλλά δυο ασυνείδητους οδηγούς που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού ενός μοτοποδηλάτου αλλά εξαφανίστηκαν αφήνοντάς τον αβοήθητο στη μέση του δρόμου.

 
Τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, όταν ξαφνικά το προπορευόμενο έκανε στροφή προς τα αριστερά χωρίς ο οδηγός να προσέξει ότι από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν ένα μοτοποδήλατο. στην προσπάθεια του να αποφύγει το αυτοκίνητο, ο οδηγός του μοτοποδηλάτου συγκρούστηκε με αυτό και έπεσε στο οδόστρωμα.

Ο υπαίτιος οδηγός δεν ανέκοψε καθόλου την πορεία του, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή των βασάνων του νεαρού μοτοποδηλάτη!Το δεύτερο αυτοκίνητο που, σύμφωνα με μαρτυρίες είναι μαύρο, πέρασε κυριολεκτικά από πάνω του και από καθαρή τύχη δεν τον σκότωσε. Όμως, ούτε αυτός ο ασυνείδητος οδηγός σταμάτησε να τον βοηθήσει και συνέχισε την πορεία του ακολουθώντας τον πρώτο, που προφανώς ήταν φίλος του! Οι περαστικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο νεαρό στο νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα πόδια και το κεφάλι χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

protothema