Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Στο Χειμαδιό βρέθηκε για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες ο Γ. Νίτσας


Το Χειμαδιό επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης  <ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ>  κ. Νίτσας Γεώργιος συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης κ. Στύλο Ιωσήφ και  κ. Κοτσίνη Κυριάκο.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και ο λόγος ήταν να παρακολουθήσουμε από κοντά την αναβίωση του παλαιού εθίμου της λαμπαδηδρομίας από μικρούς και μεγάλους. Η προσπάθεια των γυναικών του χωριού είχε απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση.

Κατά την διάρκεια  της επίσκεψης ο κ. Νίτσας αντάλλαξε απόψεις με τους  κατοίκους και παρουσίασε τις βασικές αρχές της παράταξης του και κατέγραψε τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Επίσης ενημέρωσε τους κατοίκους ότι σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση η ανεξάρτητη δημοτική  παράταξη  <ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ>  θα έχει υποψηφίους από το  χωριό, σε σχέση με την προηγούμενη που δεν είχαμε κάποιον,  από  χθες ανακοίνωσε την συνεργασία με τον κ. Ντούσκο Αθανάσιο και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και  τα υπόλοιπα μέλη.
Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους δήλωσε: 
«Εγκαινιάζουμε μια νέα προεκλογική τακτική που δεν θα περιλαμβάνει ολιγόλεπτες επισκέψεις στα χωριά λίγο πριν τις εκλογές.
Στόχος μας είναι η συνεχής επαφή με τους δημότες και των προβλημάτων τους τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές.
Επιθυμούμε να καθιερώσουμε νέα πολιτικά ήθη στον τόπο μας μέσα από την ενεργοποίηση των λαϊκών συγκεντρώσεων.
Σε  αυτές θα λογοδοτούμε αφού έχουμε την ηθική υποχρέωση στους συμπολίτες μας και αυτό, πιστεύω, μας ξεχωρίζει.
Γιατί στη δική μας πολιτική αντίληψη, η λογοδοσία, συνδέεται άμεσα με τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους συνδημότες μας.»
Ο κ.Νίτσας  δεσμεύτηκε στους κατοίκους για νέα επίσκεψη το επόμενο διάστημα.