Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Για ρουσφέτια καταγγέλλει τον Μπαίλη ο Κλάπας !!!


Για ρουσφετολογική πολιτική κατηγορεί τον δήμαρχο κο Μπαίλη ο επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας και πρώην Δήμαρχος  Πρέβεζας κος Κλάπας. Εμείς από την πλευρά μας απλά να δηλώσουμε ότι αν και εφόσον ο νυν Δήμαρχος προβαίνει σε ρουσφέτια καλά κάνει ο κος Κλάπας και το καταγγέλλει. Από την άλλη πλευρά όμως να θέσουμε μια ερώτηση κρίσεως προς τον κύριο Κλάπα.
κύριε Κλάπα επί θητείας σας δεν έγινε κανένα ρουσφετάκι; Γιατί αν έγινε τότε, είμαστε της ταπεινής γνώμης, ότι δεν έχετε το δικαίωμα να σχολιάζετε επ' αυτού του θέματος...
Παραθέτουμε την δήλωση του κου Κλάπα:


Θέμα: Δήλωση για την στάση του απερχόμενου δημάρχου
Η παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας έχουν θέσει μέχρι σήμερα μία σειρά ερωτημάτων προς τον απερχόμενο Δήμαρχο Χρήστο Μπαίλη και τη δημοτική του αρχή.
Δεν υπήρξε καμία απάντηση.
Ο δημόσιος διάλογος προφανώς είναι έξω από τις πολιτικές τους αρχές. Όπως και ο δημόσιος απολογισμός για τα έργα και τις ημέρες τους.
Άλλωστε για να γίνει απολογισμός θα πρέπει να υπάρχει έργο. Και στην περίπτωση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, έργο δεν υφίσταται.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας θα συνεχίσει να θέτει ερωτήματα μέχρι την ημέρα των εκλογών.
Γίνεται πλέον σαφές ότι η επιλογή της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να μην απαντά, δείχνει ότι είναι πολλά αυτά που θέλει να κρύψει.
Αυτό που δεν κρύβεται πάντως με τίποτα είναι η πολιτική του ως σύγχρονου Μαυρογιαλούρου. Η πολιτική της ρουσφετολογίας, του βολέματος, των μικροεξυπηρετήσεων και της υποσχεσιολογίας για να εξαπατήσει τους πολίτες.
Πολιτική που έχει καταδικαστεί και στον κινηματογράφο και στη ζωή. Κι αυτό θα συμβεί και στην Πρέβεζα, στις 18 Μαΐου.