Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Επιστολή του υποψήφιου Δημάρχου Τάκη Παππά προς τους πολίτες

 
Αγαπητοί συμπολίτες,
Είμαι ο Δημήτρης Παππάς, επικεφαλής του συνδυασμού Ανοιχτό Ψηφοδέλτιο για το Μέλλον του Δήμου Πρέβεζας και με την επιστολή αυτή θέλω να κάνω γνωστή και επισήμως σε όλους, την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος της περιοχής Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου.
Βασικό σύνθημα του συνδυασμού μας είναι το «Γίνε μέρος και Εσύ» και έτσι κάνοντας πράξη το σύνθημα αυτό, ως επικεφαλής του συνδυασμού, θέλω να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους δημότες της Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου, να γίνουν μέρος στη μεγάλη ομάδα που θα συγκροτεί το Ανοιχτό Ψηφοδέλτιο για το Μέλλον του Δήμου Πρέβεζας. Και υπάρχουν δύο τρόποι που μπορεί κανείς να γίνει μέρος:
1- Ελάτε στα γραφεία μας να γνωριστούμε, ελάτε να γίνετε μέρος της παρέας μας. Ελάτε να συζητήσουμε για θέματα που σας απασχολούν, για προβλήματα στη γειτονιά σας αλλά και για ιδέες, για όνειρα που μπορεί να έχετε για τον τόπο μας. Ελάτε μαζί να βρούμε λύση, να βρούμε τρόπο πώς να κάνουμε πράξη τα λόγια. Πώς να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα τη δική σας, την καθημερινότητα όλων μας.
2 - Βάλτε υποψηφιότητα. Βγείτε μπροστά και μιλήστε. Γίνε δημοτικός σύμβουλος και πάλεψε μαζί μας για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο, πάλεψε μαζί μας για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των δημοτών και συμπολιτών μας. Το Ανοιχτό Ψηφοδέλτιο σε περιμένει να γίνεις μέρος και εσύ στο μέλλον του Δήμου Πρέβεζας. Ήδη έχουμε συγκροτήσει μια βασική ομάδα, ήδη έχουμε έτοιμες δομές και άξονες του προγράμματος, ήδη έχουμε ξεκινήσει περιοδείες. Είμαστε εδώ και σας καλούμε δίπλα μας, με ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται σε όλους τους δημότες, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς στερεότυπα, χωρίς στεγανά. Σας καλούμε να γίνετε μέρος σε ένα ψηφοδέλτιο και σε ένα συνδυασμό πολύχρωμο, με όραμα, με πάθος, με ενδιαφέρον για την περιοχή. Με ειλικρίνεια και με δυνατό το αίσθημα ευθύνης. Με αγάπη για τον άνθρωπο και την διαφορετικότητα, με σεβασμό στην προσωπική επιλογή. Ένα συνδυασμό με στόχο την ανάπτυξη του δήμου αλλά και την ανάπτυξη των δημοτών. Έναν συνδυασμό για το Δήμο Πρέβεζας με γερές ρίζες, δυνατό κορμό και πλούσιους καρπούς.
Είμαι ο Δημήτρης Παππάς, υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας και σας καλώ όλους, με τη ψήφο σας, να γίνετε μέρος στο Ανοιχτό Ψηφοδέλτιο για το Μέλλον του Δήμου Πρέβεζας. Να γίνετε μέρος στο μέλλον του τόπου μας".
Δημήτρης (Τάκης) Παππάς
Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας
Ανοιχτό Ψηφοδέλτιο για το Μέλλον του Δήμου Πρέβεζας