Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πρέβεζα:Το ΚΚΕ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο στον δήμο και την περιφέρεια


Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου το ΚΚΕ Πρέβεζας παρουσίασε τους υποψηφίους του, για το δήμο και την περιφέρεια της  Πρέβεζας.
 
Οπώς  είναι γνωστό υποψήφιος για τον δήμο υποψήφιος θα είναι ο Νόβας Γιάννης, 65 ετών, συνταξιούχος γιατρός, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, ενώ υποψήφιος αντιπεριφερείαρχης ο Κωτσαντής Κώστας, 55 ετών, οικονομολόγος, περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου
 

Στην εκδήλωση ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κωτσαντής ανέφερε πως «το ΚΚΕ δίνει σήμερα τη μάχη ενιαία σε ευρωεκλογές, περιφέρειες και δήμους. Πως ενιαία πρέπει να είναι και η απάντηση του λαού με ισχυρό ΚΚΕ παντού»

Και συνέχισε λέγοντας πως η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, της πρότασής του για τη φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση μπορεί να βάλει εμπόδια, να αναχαιτίσει αντιλαϊκά μέτρα, να έχει και επιμέρους επιτυχίες και πάνω από όλα να ανοίξει ο δρόμος για την αναγέννηση του εργατικού λαϊκού κινήματος, τη λαϊκή συμμαχία που θα κατακτήσει με το λαό στην εξουσία, την αποδέσμευση από την ΕΕ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, τη μονομερή διαγραφή του χρέους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιάννης Νόβας κάλεσε το λαό της Πρέβεζας τα σωματεία σε συσπείρωση γύρω από το Κόμμα, να αναδείξουν στις εκλογές του Μάη ένα ισχυρό ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια και στο Δήμο Πρέβεζας. Ανέφερε πως οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ είτε πάρουν το δήμο είτε όχι την επαύριο των εκλογών ο λαός θα βγει στο προσκήνιο. Γιατί με ισχυρό ΚΚΕ ισχυρός γίνεται ο λαός, γίνεται ποιο ισχυρή η λαϊκή εργατική αντιπολίτευση για την ανατροπή των αντιλαϊκών σχεδιασμών με ανατροπή συνολικά του συστήματος τους δημιουργεί.
- See more at: http://www.preveza-info.gr/node.php?id=16309#sthash.xN0mnclS.dpuf