Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Όποιος και να βγει κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ (γράφει ο Φίλιππος Ξέρας)

από το mypreveza

Δεν προλάβαμε να δούμε την πρώτες ζυμώσεις τις ΤΟ Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές και ορισμένα τοπικά του στελέχη αρθρογραφώντας
στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση για νίκη του ΖΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πρέβεζας που δεν διστάζουν ακόμη και πρώην μέλη του να βάζουν στο στόχαστρο τους.
Αφορμή για αυτή την επιστολή μου είναι ένα άρθρο που διάβασα στα τοπικά ΜΜΕ και φέρει την υπογραφή του κ. Νίκου Λιβιερατου.
Για να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή κατά την άποψη του κ.Λιβιερατου.
Έγραψε λοιπόν ότι: (Ο κ Νίτσας που τοποθετήθηκε στην συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οι πλειονότητα των υποψηφίων του είναι Συριζα ,μόνο που εμείς τα μέλη του Συριζα δεν τους γνωρίζουμε. .Μάλλον εννοεί ότι προτίθενται να ψηφίσουν Συριζα.)
Έτσι λοιπόν δέχονται ορισμένοι τους φιλοξενούμενους για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ο κ. Νιτσας ξεπερνώντας ακόμη και τον εαυτό του βρέθηκε κοντά σας για να σας δώσει ένα μήνυμα .Τώρα εάν εσείς δεν το καταλάβατε δεν πειράζει θα το αντιληφθείτε στο μέλλον.
Πάντως είμαι πολύ περίεργος να δω τι στάση θα κρατήσει έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Νιτσας μετά από αυτό το χοντρό άδειασμα.
Και ποιο κάτω γράφει ο κ. Λιβιερατος : (Το πρώην μέλος του ΣΥΝ και πρώην δήμαρχος αφού υπηρέτησε και ως έμμισθος σύμβουλος στη περιφέρεια την συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ ,στα χωριά που περιοδεύει δεν διαψεύδει ότι μπορεί να είναι και ΣΥΡΙΖΑ! )
Φυσικά και αναφέρεστε στον κ. Κλάπα μόνο που ξεχνάτε να μας πείτε ποιο κόμμα στήριξε την υποψηφιότητα του κ. Κλάπα σε δυο επιτυχής δημοτικές αναμετρήσεις και την εκλογή του ως Δημάρχου.
Τώρα γιατί δεν σας κάνει ο κ. Κλάπας μπορείτε να μας απαντήσετε:
Γράφετε επίσης και για τον σημερινό Δήμαρχο : (Ο σημερινός δήμαρχος που υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι είναι ανεξάρτητος αλλά διαφωνεί με την κυβέρνηση και συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ).
Δηλαδή ο κ. Μπαιλης που διαφωνεί με την κυβέρνηση και συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ  είναι ο καλύτερος υποψήφιος για τις προσεχείς εκλογές.
Τώρα εάν έχετε ζαλιστεί με τα παραπάνω είναι γιατί είστε καβάλα στο κύμα και σε ένα σκάφος που το πλήρωμα του αποτελείτε από άτομα που ξέρουν πολύ καλά από καιροσκοπισμούς και πελατειακή λογική μόνο που αυτοί σε θαλασσοταραχή ξέρουν πότε να ξαναπηδήξουν στο επόμενο πλοίο

Ξέρας Φίλιππος

Πρέβεζα 23/01/2014