Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Ανδρούτσου.

...και την Κυριακή το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Άγιο Θωμά.

Κορυφώνεται η προετοιμασία για τα Χριστουγεννιάτικα χωριά στην Πλατεία Ανδρούτσου και στον Άγιο Θωμά. Την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα ανοίγει τις πύλες του το χωριό στην Πλατεία Ανδρούτσου με μουσική, χορό , γλυκίσματα, παιδικό τρενάκι και πολλές εκπλήξεις και με ένα πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα δράσεων για μικρούς και μεγάλους.
Το χωριό θα είναι ανοιχτό καθημερινά έως τις 5 Ιανουαρίου και βασιζόμενο στους εθελοντές που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή θα φιλοξενήσει χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από σχολεία, συλλόγους και φορείς.

Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν παραμύθια, να παίξουν, να φτιάξουν κατασκευές, να δοκιμάσουν γλυκίσματα στο ζαχαρόσπιτο και γενικότερα να περάσουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Επίσης στον ίδιο χώρο θα υπάρχει το σπίτι της Αγάπης όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, ρούχα , παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Όλες οι δράσεις θα είναι δωρεάν αφού ζητούμενο είναι κάθε παιδί να έχει πρόσβαση στα χριστουγεννιάτικα δρώμενα. 

Την Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα το γιορτινό ραντεβού μεταφέρεται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγίου Θωμά. Οι γυναίκες του Συλλόγου με πολύ μεράκι και με την συνεργασία συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή θα προσφέρουν στους επισκέπτες μαγικές στιγμές. Χορός, τραγούδι και χριστουγεννιάτικη διάθεση θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό ενώ οι μεγαλύτερες γυναίκες του χωριού θα μαγειρέψουν παραδοσιακές εορταστικές και άλλες λιχουδιές. Nα σημειώσουμε ότι και στον Άγιο Θωμά θα υπάρχει συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο.


Δημοτική Ραδιοφωνία.