Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση της Γραμματέως Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ με την ΕΝΑ Πρέβεζας


Με πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου , η συνάντηση μεταξύ της Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε) και υπεύθυνης για τον Τομέα Αγροτικών Θεμάτων Περιφέρειας Ηπείρου ΠΑ.ΣΟ.Κ Ντούσκας Μαρίνας, των μελών Ζέρβα Φώτη , Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη και της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας (Ε.Ν.Α).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Λεωνίδας Ραβανός προέβαλλε τη συνδικαλιστική δράση της Ε.Ν.Α και την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ των μελών της. Μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι ο ρόλος της Ε.Ν.Α Πρέβεζας υπήρξε καθοριστικός στη δημιουργία της πρώτης αγοράς παραγωγών πανελλαδικά στην πόλη της Πρέβεζας. Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αγρότες, ιδιαιτέρως οι νέοι εισερχόμενοι στον πρωτογενή τομέα και στις χρόνιες παθογένειες, οι οποίες έχουν δημιουργήσει ασφυκτικό κλίμα στην πρωτογενή παραγωγή με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους παραγωγής και τη συχνά δύσκολη διάθεση των προϊόντων.

Από τη μεριά της η Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ κατέγραψε με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα ζητήματα που ετέθησαν στη συζήτηση και δεσμεύτηκε στην άμεση και συνεχή προσπάθεια μεταφοράς τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων, έτσι ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο άμεση επίλυσή τους. Προτεραιότητα όλων των κινήσεών της

Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρέβεζας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και εργασίας αυτού του τόσο αναγκαίου και νευραλγικού για το νομό μας, αλλά και για τη χώρα γενικότερα, επαγγελματικού κλάδου.



Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΡΕΒΕΖΑΣ