Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Χωρίς φωτισμό το Καναλάκι.Παγίδες οι δρόμοι.

Στο όνομα του «νοικοκυρέματος» των οικονομικών του Δήμου έχει περιοριστεί σε διάρκεια και ποσότητα ο δημοτικός φωτισμός. Άλλα αυτό ισχύει χειμώνα καλοκαίρι μόνο για την περιοχή Φαναρίου και όχι για την Περιοχή Πάργας, λες και χρωστάει μόνο το Φανάρι!!!! (Δεδομένο όμως και κοινό μυστικό είναι ότι το «χοντρό φέσωμα έχει πέσει» από τον πρώην Δήμο Πάργας).
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι κοσμάκης μένει στο σκοτάδι στο όνομα αυτής της πολιτικής αλλά τα Χριστουγεννιάτικα φώτα (τα όποια Χριστουγεννιάτικα φώτα τέλος πάντων μπήκαν στη διάρκεια των γιορτών)συνεχίσουν να φωτίζουν ακόμα τις κολόνες των δρόμων σπαταλώντας ηλεκτρική ενέργεια. Η Δημοτική αναλγησία με δρόμους που θυμίζουν Μεσαίωνα όταν το Φανάρι, ως Γη της Επαγγελίας επιθυμεί να αποκαλείται «τουριστικός» προορισμός,δείχνει μια αποκαρδιωτική εικόνα. Ακόμη και στο κέντρο του Καναλακίου υπάρχει πρόβλημα!

Ιδιαίτερα αυτό φαίνεται από το Σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλου έως και το Σκεπαστό που είναι ο κεντρικός δρόμος. Δεν μπορεί μια περιοχή τόσο ζωντανή σε κίνηση να μην έχει επαρκή φωτισμό τη νύχτα. Αν οδηγεί κανείς με αυτοκίνητο δεν μπορεί να δει ούτε καν τους πεζούς που διασχίζουν το δρόμο .Τους πεζούς τους βλέπεις σαν σκιές μέσα στο χάος! Δεν μπορείς να δεις πέρα από 5 μέτρα!!!! Και μετά μιλάμε για ανάπτυξη και ακούμε ένα σωρό θεωρίες από τους "αρμόδιους" που στην πράξη αποδεικνύονται "αναρμόδιοι" και εξαφανισμένοι από τα σοβαρά τοπικά προβλήματα.
Αναγνώστης