Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Επιτυχημένη ημερίδα από το Οδοντιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας

http://www.ospr.gr/cms/uploadfiles/imerida151011/panelImerida.pngΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 στην "Θεοφάνειο" αίθουσα, η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας και με την ευγενική χορηγία των εταιριών Neοdent και 3M.
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα. Τοπίτσογλου Πρόεδρος
Εταιρίας Προληπτικής Οδοντιατρικής Ελλάδας (ΕΠΟΕ) και η Επίκουρος ΚΑθηγήτρια κα Παντελίδου Αντιπρόεδρος ΕΠΟΕ.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πρέβεζας κος Μπαΐλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Φραγκούλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Πρέβεζας κα. Αναγνώστου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας κος Μπακόλας, καθώς και οι πρόεδροι των αδελφοποιημένων Οδοντιατρικών Συλλόγων Άρτας κος Μπαλάσκας, Ιωαννίνων κος Παπαζαχαρής, Θεσπρωτίας κος Κιτσαντής και Λευκάδας κος Ροντογιάννης.

Στην διάρκεια της Ημερίδας παρουσιάστηκαν οι νέες μέθοδοι βιωματικής μάθησης, σχετικά με την πρόληψη των οδοντικών νοσημάτων. Στο τέλος της εκδήλωσης η κα. Τοπίτσογλου εκπαίδευσε εθελοντές Οδοντιάτρους σχετικά με διαδικασίες βιωματικής μάθησης και την εφαρμογή τους στα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας κος Δράκος, με την μαζική συμμετοχή τους στην ημερίδα οι Οδοντίατροι της Πρέβεζας αποδεικνύουν την διάθεση τους για εθελοντική προσφορά στην κοινωνία και ιδιαίτερα στο πιο δυναμικό της κομμάτι, τα παιδιά

πηγή