Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Πεπελάσης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου φταίει για την κατάσταση της Ελλάδας

Ο οικονομολόγος και επι σειρά ετών σύμβουλος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έριξε «βόμβα μεγατόνων»...

Μια βόμβα... στο πολιτικό σκηνικό έριξε σήμερα ο κ. Αδαμάντιος Πεπελάσης, οικονομολόγος και επί σειρά ετών σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, παραδεχόμενος ότι για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ευθύνεται κυρίως ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ!
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του AΝΤ1 παραδέχθηκε ότι «δεν μπορώ να σκεφθώ άλλο πολιτικό που να φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από τον Ανδρέα Παπανδρέου».
Μάλιστα, αναρωτήθηκε: «Είμαι τυφλός στην ευθύνη τη μεγάλη που φέρει ο Ανδρέας Παπανδρέου;» και πρόσθεσε ότι «ο Ανδρέας είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να κάνει κάτι άλλο στην Ελλάδα και δεν το έκανε. Και γνώριζε πώς να το κάνει, ή πώς να το ξεκινήσει. Επιτρέπεται; ».
Ο κ. Πεπελάσης συνέχισε την κριτική του στον πατέρα του σημαρινού πρωθυπουργού υποστηρίζοντας με νόημα ότι «ο Ανδρέας ήταν το πηγάδι το μεγάλο, που πλέον το βλέπουμε πηγάδι χωρίς πάτο για πολλά από τα κακά του τόπου μας. Θα μου πείτε βρε Πεπελάση τι είναι αυτά που λες; Βεβαίως τα λέω διότι τα βλέπω τώρα, και δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει ότι το ’62 – το ’63 στάθηκα δίπλα του για το ΤΕΒΕ, μια χαρά το έκανα. Και αργότερα όταν μου είπε πήγαινε στην Εμπορική, πήγα, χωρίς όρους χωρίς τίποτε»!.