Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ


Συμβολική κατάληψη της Αγροτικής Τράπεζας πραγματοποίησαν την 9/6/2011 οι  κτηνοτρόφοι  της Ηπείρου μαζί με τους εργαζόμενους της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Στους συγκεντρωμένους συμπαραστάθηκε με την παρουσία της αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής υπό τον πρόεδρο και λοιπά μέλη του Προεδρείου. Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής μιλώντας στους εργαζόμενους τόνισε πως όλη η Ηπειρωτική αποδημία τελεί σε οργή και  αγανάκτηση που βρισκόμαστε μπροστά σε μια ευθεία πρόκληση κατά του Δημόσιου Χαρακτήρα της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.  μιας γαλακτοβιομηχανίας που είναι δημιούργημα των κτηνοτρόφων, και η οποία συμβάλλει τα μέγιστα στην τόνωση της τοπικής κοινωνίας και της Εθνικής οικονομίας και που λειτουργεί ως μηχανισμός αντίστασης στην δημιουργία καρτέλ. Αυτή τη Ναυαρχίδα  της Ηπείρου το αδηφάγο τραπεζικό κατεστημένο είναι έτοιμο να την παραδώσει σε ιδιώτες.

Καλούμε την Κυβέρνηση έστω και την ύστατη στιγμή να αναθεωρήσει τη θέση της και να διατηρήσει τον δημόσιο συνεταιριστικό χαρακτήρα της Δωδώνης. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε κανένας Βουλευτής της Ηπείρου πλην του Βουλευτή Θεσπρωτίας Χρήστου Κατσούρα ο οποίος είχε φιλικό διάλογο με τους κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους; και την Πανηπειρωτική.

 Από το γραφείο Τύπου της ΠΣΕ.