Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Εξιχνιάστηκε η ληστεία στο ΤΟΕΒ Λάμαρης

Tην υπόθεση της κλοπής υλικών συνολικής αξίας περίπου 200.000€ από τον ΤΟΕΒ Λάμαρης, εξιχνίασαν χθες βράδυ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σε συνεργασία με τα αστυνομικά τμήματα Λούρου και Θεσπρωτικού. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ οι αστυνομικοί που το τελευταίο δεκαήμερο περιπολούσαν στην περιοχή, καταδίωξαν ένα αυτοκίνητο με πινακίδες Βουλγαρίας το οποίο δεν σταμάτησε στο σήμα τους.

Στο ύψος της Στεφάνης κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και από την έρευνα που ακολούθησε μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 3 νεαροί Βούλγαροι όλοι τους κάτοικοι Φιλοθέης Άρτας, ανευρέθησαν κομμάτια καλωδίων από χαλκό συνολικού βάρους 200 κιλών καθώς και άλλα αντικείμενα που είχαν κλαπεί από τον ΤΟΕΒ. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ακόμη και διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούσαν στις «εξορμήσεις τους».


Όπως προέκυψε από την προανάκριση μέσα στον Μάϊο οι δράστες είχαν «χτυπήσει» τον ΤΟΕΒ της Λάμαρης τρεις φορές, προκαλώντας πολύ μεγάλες ζημιές στους παραγωγούς. Οι τρεις Βούλγαροι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, αποδόθηκαν στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ. Ο αντιδήμαρχος Λούρου Λάζαρος Παπαχρήστος ευχαριστεί θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας κ. Ρίζο καθώς και όλους τους αστυνομικούς, οι οποίοι το τελευταίο δεκαήμερο «εγκαταστάθηκαν» στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες των κλοπών, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας