Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Αναβάθμιση της παραλίας από το Λιμενικό Ταμείο

Σε  παρεμβάσεις οι οποίες θα αναβαθμίσουν  την παραλία προχωρά το Λιμενικό Ταμείο . Όπως τονίζει ο πρόεδρος του κ. Σάββας Πουρσαλίδης θα τοποθετηθούν μπάρες και στις δύο πλευρές  του πεζόδρομου  έτσι ώστε να  αποτραπεί η διέλευση οχημάτων, ενώ   σε επόμενη φάση θα  απαγορευτεί εντελώς η κυκλοφορία στον παραλιακό δρόμο με την τοποθέτηση πέτρινων πάγκων.

Σύμφωνα με τον κ. Πουρσαλίδη,   η απαγόρευση θα ισχύσει αφενός για να προστατευθεί ο  χαρακτήρας του πεζόδρομου και αφετέρου για  λόγους  ασφαλείας, δεδομένου ότι  τα κρηπιδώματα  της παραλίας  καθιστούν επικίνδυνη τη διέλευση οχημάτων, από το συγκεκριμένο σημείο.
Μέσα στον Μάϊο πάντως θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος από την αρμόδια διυπουργική επιτροπή το αίτημα που έχει θέσει  το Λιμενικό Ταμείο και αφορά την ενίσχυση των κρηπιδωμάτων,  προκειμένου όπως αναφέρει ο Πρόεδρος να δρομολογηθούν το συντομότερο δυνατό  οι  διαδικασίες για την κατασκευή του  συγκεκριμένου έργου. Σε  επόμενη φάση με την συνεργασία Δήμου και Λιμενικού Ταμείου  θα προχωρήσουν και άλλες παρεμβάσεις οι οποίες αφορούν πεζοδρομήσεις και διαμορφώσεις   και σε άλλα  σημεία της   οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της παλιάς προβλήτας των Φέρυ Μποτ.

Δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας