Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δήλωση Στράτου Ιωάννου για το εκλογικό αποτέλεσμα

stratos
Σχετικά με τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης για την Π.Ε. Πρέβεζας, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου, Στράτος Ιωάννου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαΐου απέδειξαν ότι η ψήφος των πολιτών της ΠΕ Πρέβεζας, η ψήφος σας, έχει φωνή, έχει δύναμη.
Με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε δώσατε ένα ηχηρό μήνυμα. Δείξατε πόσο εκτιμήσατε το έργο μας και πόσο θέλετε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.
Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών μας γεμίζει ευθύνη και από αυτή τη στιγμή μέχρι και την τελευταία θα πορευόμαστε με την ευθύνη αυτή, θα τιμούμε την εντολή σας αυτή, με αγώνα και καθημερινή μάχη θέλουμε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους για τον αγώνα τους και να τους συγχαρώ όλους. Τους θέλω όλους στο πλευρό μου, ανεξάρτητα εάν εκλέγησαν ή όχι για να αφουγκραστούμε όλοι μαζί τα προβλήματα του τόπου μας και να παλέψουμε γι’ αυτά.
Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συνεργάτες μου και υπαλλήλους στην Π.Ε. Πρέβεζας και στην Περιφέρεια. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι τα εντυπωσιακά πράγματι υψηλά ποσοστά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, όχι μόνο δικής μου, αλλά όλων των ανθρώπων στην Π.Ε. Πρέβεζας, των Περιφερειακών Συμβούλων όπως και του επικεφαλής του συνδυασμού Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου, Αλέκου Καχριμάνη.

Από σήμερα, όλοι μαζί ενωμένοι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε.
Με επιμονή και εργατικότητα συνεχίζουμε.
Σας ευχαριστώ.
Στράτος Ιωάννου
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας
Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου