Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Καταρτίζει το ψηφοδέλτιο ο Μιλτιάδης Κλάπας- Επισκέψεις σε τοπικά διαμερίσματα


Συνεχείς είναι οι επαφές που έχει ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» και υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας προκειμένου να ολοκληρώσει τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Βασικός στόχος είναι η συμμετοχή νέων, έμπειρων και ικανών στελεχών, που θα εγγυώνται μια νέα πορεία για το Δήμο της Πρέβεζας.
Οι επαφές τόσο για τη συγκρότηση του κεντρικού ψηφοδελτίου όσο και των τοπικών είναι συνεχείς. Αξιοσημείωτο είναι το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει, το οποίο ξεπερνά κομματικά στεγανά και αποτυπώνει τον προβληματισμό για το σήμερα και την αγωνία της κοινής γνώμης για το αύριο.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης και θα είναι ενδεικτικά της ανανέωσης αλλά και της δυναμικής που δημιουργούνται και εγγυώνται το νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του Μαΐου.
Παράλληλα ο κ. Κλάπας συνεχίζει τις επαφές τόσο σε συνοικίες της πόλης όσο και σε τοπικές κοινότητες του καλλικρατικού Δήμου όπου συζητά με τους πολίτες και αναλύει τις θέσεις του τόσο για το νέο μοντέλο διοίκησης για το οποίο δεσμεύεται όσο και για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τοπική ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής.
«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από έναν Δήμο με ποιότητα, με κανόνες λειτουργίας, που θα εγγυάται τη διαφάνεια και τη συμμετοχή των πολιτών. Έναν Δήμο αλληλεγγύης με ισχυρές κοινωνικές δομές που θα ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες που προκαλεί η οικονομική κρίση. Έναν Δήμο που θα αποκεντρώσει τις υπηρεσίες του και θα διασφαλίσει την ισότητα της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, ακόμη και των πιο απομακρυσμένων. Με νέα οικονομική σκέψη, που θα ανακτήσει την αξιοπιστία, την δημιουργικότητα αλλά και την διεκδικητικότητα. Γι’ αυτόν τον δήμο αγωνιζόμαστε και διαπιστώνουμε ότι καθημερινά γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Ένα πλειοψηφικό ρεύμα ανανέωσης και αλλαγής», υπογράμμισε ο κ. Κλάπας.