Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Την Τρίτη εκδικαζονται τα ασφαλιστικά μέτρα των σχολικών φυλάκων στην Πρέβεζα

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους για συμπαράσταση στα δικαστήρια Πρέβεζας
 
Την Τρίτη 4-3-2014 εκδικάζονται στα δικαστήρια Πρέβεζας τα ασφαλιστικά μέτρα των Σχολικών Φυλάκων του Δήμου Πρέβεζας. Η δικαστική απόφαση θα είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός στον πολύμηνο αγώνα των συναδέλφων που έχουν σαν στόχο την αποτροπή της απόλυσής τους.

Μια απόλυση που αποφασίσθηκε εν μια νυκτί, ανοίγοντας έτσι την κερκόπορτα των απολύσεων στο δημόσιο και που τελικό στόχο έχει την πλήρη απορύθμιση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών του δήμου.
Το νομοσχέδιο που μόλις κατατέθηκε στη βουλή από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αποτυπώνει τους ευρύτερους σχεδιασμούς της κυβερνητική πολιτικής, που αποσκοπούν στον βίαιο περιορισμό του δημόσιου τομέα, τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων και της εκχώρησης τομέων του Δημοσίου σε ιδιώτες.
Στεκόμαστε αγωνιστικά απέναντι στα σχέδια αυτά και αλληλέγγυα δίπλα στους αγωνιστές συναδέλφους μας με την πίστη ότι το τέλος του αγώνα τους θα τους βρει ξανά στα σχολεία τους.
 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, όλους τους  εργαζόμενους της Πρέβεζας να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στις μαζικές απολύσεις των εργαζομένων με την παρουσία τους την Τρίτη 4-3-2014 στις 9.00 το πρωί στα δικαστήρια Πρέβεζας ως ελάχιστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των σχολικών φυλάκων