Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Μάχη Ηπειρωτών βουλευτών στην βουλή μέσω... Ουκρανίας


 
Αίσθηση προκάλεσε στην Βουλή η ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Σαμαράς μπορεί να έχει το τέλος του έκπτωτου Ουκρανού Προέδρου Γιανούκοβιτς. Άμεση ήταν η απάντηση από την εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννας Ασημακοπούλου.

 
«Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δε θα έχει το τέλος της Ουκρανίας», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο επερώτησης για την άρση της επιστράτευσης στα μέσα σταθερής τροχιάς.
 
Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος είπε “καταλάβατε τώρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλού για αλλού είναι οι συνάδελφοι σας”.
 
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου με αφορμή τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας για Σαμαρά και Γιανούκοβιτς.

«Μετά τα λιντσαρίσματα και τα γουναράδικα, σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπάρκας προσθέτει στην εμφυλιοπολεμική ρητορική του κόμματός του τον Γιανουκόβιτς και την Ουκρανία…» τόνισε η κυρία Ασημακοπούλου.

«Μέχρι πού θα φτάσετε κ. Τσίπρα;» πρόσθεσε.