Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Γιάννης Ρέντζος: Διαχωρίζει την θέση του από την υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ

 
Τον τελευταίο καιρό, στο πλαίσιο μιας αξιόπιστης παρουσίας στην κοινωνία, σε σχέση με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, συναντηθήκαμε με φίλους, συνεργάτες και συνδημότες και συζητήσαμε ζητήματα της πόλης και του Δήμου. Συμπεριλαμβάνουμε εδώ και τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μεγάλης διάρκειας με πρόσωπα στην Πρέβεζα ή εκτός πόλεως. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις η πρωτοβουλία ή η μεσολάβηση για την συνάντηση ή την επανάληψή της ανήκε στην άλλη πλευρά.
Σε μερικές συναντήσεις χρειάστηκε να εκδοθεί ανακοίνωση κοινής αποδοχής ή, με ευθύνη μας, να υπάρξει κατάθεση γνώμης που έδινε το στίγμα εκ μέρους μας. Σε άλλες περιπτώσεις κάτι τέτοιο δεν κρίθηκε σκόπιμο και ούτε καν συζητήθηκε, εφόσον δεν υπήρχε κανένα ανακοινώσιμο στοιχείο.

Κατά την έννοια αυτή, ανακοινώσεις, που δεν προέρχονται από την πλευρά μας και αναφέρονται στη δραστηριότητά μας αυτής της περιόδου, ενδέχεται να παρερμηνευθούν και να οδηγήσουν σε συμπεράσματα για τα οποία δεν θα έχουμε εμείς την ευθύνη.Γιάννης Ρέντζος,

Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Δημόσιος Χώρος Πρέβεζα - Λούρος - Ζάλογγο».