Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΜΕ Πρέβεζας: 3ωρη στάσης εργασίας

 
Η ΕΛΜΕ Πρέβεζας αποφάσισε να κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας από 11π.μ έως 2 μ.μ., για την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα και ώρα πραγματοποίησης της συνάντησης των σχολικών συμβούλων του νομού μας με τους Διευθυντές των σχολείων για το θέμα της αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων.
προκειμένου να υπάρχει κάλυψη ώστε καμία/κανένας συνάδελφος να μην παρευρεθεί στη συνάντηση, καταδικάζοντας έμπρακτα με τη στάση τους την υλοποίηση του σεμιναρίου επιμόρφωσης στον Νομό μας.
Καλούμε όλες τις συναδέλφους και τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στη στάση εργασίας και να στηρίξουν με την παρουσία τους την κινητοποίηση, που θα πραγματοποιηθεί για την ακύρωση του σεμιναρίου, έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Πρέβεζας και ώρα 11:00 μ.μ., το οποίο έχει οριστεί ως τόπος διεξαγωγής της παραπάνω συνάντησης για την αυτοαξιολόγηση.
 
Συναδέλφισσες- συνάδελφοι
Η αξιολόγηση δεν έχει στόχο να γίνει ο εκπαιδευτικός και το δημόσιο σχολείο καλύτερο για να υπηρετήσει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των μαθητών. Το σχολείο που διαμορφώνεται, μέσω και της αξιολόγησης, θα υποβαθμίσει παραπέρα τη μόρφωση που λαμβάνουν τα παιδιά, θα έχει σαν αποτέλεσμα το παραπέρα χτύπημα των εργασιακών-μισθολογικών δικαιωμάτων αλλά και την απόλυση χιλιάδων εκπαιδευτικών. Δεν θέλουμε σχολεία και μαθητές πολλών ταχυτήτων, το δικαίωμα στη μόρφωση πρέπει να είναι ενιαίο για όλα τα παιδιά.
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ