Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Το Σχέδιο Δράσης του Κομιτάτου για τις Αποκριές του 2014.


 
Η τελετή έναρξης πραγματοποιείται την Κυριακή 16-2-2014 και ώρα 12μμ στην οδό Β΄Μπάλκου. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η "Άσωτη γιορτή" Λ. Ειρήνης, Piccolo cafe.  Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται ο "Κόκκινος χορός" στο Memories.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η ποδαράτη παρέλαση (ώρα εκκίνησης 20.30), με αφετηρία την οδό Καρυωτάκη, στο ύψος που είναι το κτίριο του ΟΤΕ, πορεία την κεντρική αγορά της Πρέβεζας, συνέχιση προς το ύψος που είναι το δικαστικό μέγαρο, συνέχιση στην παραλία της Πρέβεζας και κατάληξη, στο ύψος που είναι το fast food Elvis. Το Σάββατο 1η Μαρτίου πραγματοποιείται η μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας (ώρα εκκίνησης 20.00), με αφετηρία τη Λ. Ειρήνης και κατάληξη την παραλία της Πρέβεζας, στο ύψος που είναι η πλατεία Ανδρούτσου.
 
Την Κυριακή 2 Μαρτίου, πραγματοποιείται η τελετή λήξης, με Καρναβάλι των μικρών το μεσημέρι, μουσικά και χορευτικά σχήματα στην πλατεία Ανδρούτσου και καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου σε σημείο του λιμανιού της Πρέβεζας. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας εύχεται σε όλους και σε όλες καλή Αποκριά και καλή διασκέδαση