Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ρεκόρ αφίξεων φέτος στο αεροδρόμιο του Ακτίου!!!


Ρεκόρ αφίξεων είχαμε φέτος στο αεροδρόμιο του Ακτίου, σκορπώντας αισιοδοξία στους ανθρώπους που ασχολούνται με τον τουρισμό. Συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Ακτίου οι αφίξεις ξεπέρασαν τις 315 χιλιάδες αριθμός που σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας και αρμόδιο για θέματα τουρισμού κ. Στράτο Ιωάννου,μεταφράζεται κατά μέσο όρο σε 2,5 εκατομμύρια περίπου διανυκτερεύσεις στην ευρύτερη περιοχή και σε αύξηση της τάξης του 9% σε σχέση με πέρυσι.

 Σε δηλώσεις του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας,ο κ. Ιωάννου εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά αφού όπως σημείωσε από τον Απρίλιο το Άκτιο θα «συνδεθεί» για πρώτη φορά με τη Ρωσία με αεροπλάνο 180 θέσεων κάθε εβδομάδα, ενώ θα υπάρξουν τρεις ακόμη νέες πτήσεις από Σκανδιναβικές χώρες, μία επιπλέον από τη Γερμανία και οι πτήσεις με εταιρεία χαμηλού κόστους από τη Βενετία.«Έχουμε δείγματα σημαντικής αύξησης και οι αγορές που «ανοίξανε» φέτος όπως η

 

 Ρουμανία και η Ουκρανία πήγαν πάρα πολύ καλά και θα συνεχίσουν με μεγαλύτερα αεροπλάνα» τονίζει ο κ. Ιωάννου, συνυπολογίζοντας την αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών που φτάνουν στην περιοχή οδικώς, από τη Ρουμανία αλλά και από την Τουρκία. Παράλληλα ο κ. Ιωάννου τόνισε ότι από την Περιφέρεια Ηπείρου γίνονται σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια προκειμένου η Ήπειρος να προβληθεί σαν ένας τουριστικός προορισμός και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου μέσα από διάφορες ενέργειες.