Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μέχρι τέλος του μήναν τα Προνοιακά Επιδόματα στην Πρέβεζα

από την Δημοτική Ραδιοφωνία
Μέχρι τέλος του μήνα το προνοϊακό επίδομα σε 1500 δικαιούχους του νομού καθώς το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας, είναι μεταξύ των δήμων που ολοκλήρωσε έγκαιρα την καταγραφή και διασταύρωση των στοιχείων της απογραφής.

«Επειδή κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες των δικαιούχων τη δεδομένη οικονομική συγκυρία κατεβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην προκύψει καμία καθυστέρηση χορήγησης των επιδομάτων από την πλευρά μας» είπε η προϊσταμένη του τμήματος κ. Ζουροφίδου, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία , ενώ πρόσθεσε ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και για την ολοκλήρωση του Κοινωνικού παντοπωλείου στην Πρέβεζα.
«Μπορεί κάποιες φορές οι δικαιούχοι να δυσανασχέτησαν με την υπηρεσία και με τους συνεχείς ελέγχους» ανέφερε η κ. Ζουροφίδου αλλά στόχος ήταν να μην υπάρξουν προβλήματα και να καταβληθεί το επίδομα σε όσους το δικαιούνται και σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη και περιμένουν το επίδομα για να ζήσουν. Η προϊσταμένη σημείωσε ακόμη ότι μέχρι τώρα έχουν δοθεί τρεις φορές τρόφιμα σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη με προτεραιότητα αυτές που έχουν μικρά παιδιά και έτσι θα συνεχιστεί η διανομή των τροφίμων από το τμήμα πρόνοιας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στέγασης του κοινωνικού παντοπωλείου. Αυτό που απαιτείται επεσήμανε τέλος η κ. Ζουρουφίδου είναι η ενεργοποίηση και η ευαισθητοποίηση όλων μας, προκειμένου μέσα από την αλληλεγγύη να διευρυνθεί ένα δίχτυ προστασίας που να αγκαλιάζει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όσους το έχουν ανάγκη και να τους δώσουν ανάσα αλλά και μια ελπίδα.