Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Επαφές με επαγγελματίες είχε ο Περικλής Βασιλάκης

Τη Τετάρτη  ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας κ. Περικλής Βασιλάκης συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς την προεκλογική εξόρμηση του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποίησε επαφές με επαγγελματίες στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας και συνάντησε συμπολίτες μας στις γειτονιές της πόλης.
Ο κ. Βασιλάκης, με την αγωνιστική στάση που τον διακρίνει, τόνισε στις επαφές που πραγματοποίησε με τους συμπατριώτες μας πως για να ξεπεράσουμε το σημερινό αδιέξοδο, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγει ισχυρό εκλογικά και κοινοβουλευτικά από τις κάλπες της 17ης Ιουνίου.
Για να μπορέσει να εγγυηθεί την εφαρμογή μιας υπεύθυνης κυβερνητικής πολιτικής, για να διαπραγματευτεί την αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης. Με την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη.
Για να μπορέσει να εγγυηθεί τη ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, το ξεμπλοκάρισμα των επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στο Νομό Πρέβεζας, την προστασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Μόνο έτσι θα κινηθεί ο τροχός της ανάπτυξης.
Η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ κορυφώνεται την Πέμπτη 14/6 στις 9 το βράδυ στην παραλία της Πρέβεζας με την κεντρική ομιλία του Πέτρου Ευθυμίου.