Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Βαγγέλης Παπαχρήστος: "ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ"

Ούτε υπάρχει ούτε θα υπάρξει περίπτωση να στηρίξει την κυβέρνηση με την ψήφο του ο Ευάγγελος Παπαχρήστος, ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος ήδη από την περασμένη άνοιξη έχει πάρει τις αποστάσεις του από την κυβέρνηση, αρνούμενος να ακολουθήσει τις επιλογές της.

Η zougla.gr πληροφορείται από πηγή της οποίας η εγκυρότητα δεν αμφισβητείται πως οι πληροφορίες οι οποίες κυκλοφορούν και θέλουν τον βουλευτή Πρεβέζης να στηρίζει την κυβέρνηση Παπανδρέου στην ψηφοφορία της Παρασκευής δεν ευσταθούν.

«Πρόκειται για αθλιότητες, πολύ συγκεκριμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Τόσο αυτά τα Μέσα όσο και οι πολιτικοί παράγοντες με τους οποίους είναι σε επαφή γνωρίζουν άριστα πως ο Βαγγέλης Παπαχρήστος θεωρεί πως αυτή κυβέρνηση είναι μέρος του προβλήματος της χώρας. Πώς θα ήταν δυνατόν, λοιπόν, να της παραχωρήσει την εμπιστοσύνη του διά της ψήφου του» επισημαίνουν πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος του βουλευτή.

Τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA όσο και άλλα Μέσα αλλά και κυβερνητικοί παράγοντες ανέφεραν τις τελευταίες ώρες πως ο βουλευτής Πρεβέζης σκέπτεται να ψηφίσει υπέρ της κυβέρνησης κατά την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης την Παρασκευή.