Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Χρόνια Πολλά, Επίτιμε!

Οφείλουμε προκαταβολικά να ζητήσουμε συγγνώμη από τους ανυποψίαστους αναγνώστες που έκαναν κλικ και άνοιξαν αυτό το κείμενο. Πράγματι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να έρχεται κανείς αντιμέτωπος, μέρες που είναι, με τη μεγαλύτερη γρουσουζιά που έλαχε στον τόπο μας. Όμως, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ο πρεσβύτερος έχει τα γενέθλιά του, κλείνει αισίως τα 93 του χρόνια (ζωή να χει) και χαίρει άκρας σωματικής και πνευματικής υγείας σε τέτοιο βαθμό, ώστε να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των τοπικών προμηθευτών, ακόμα και για ηγέτης μιας κυβέρνησης εθνικής ‘’σωτηρίας’’!

Εμείς έχουμε ως γνωστόν τεράστια καρδιά και δεν πρόκειται να
χαλάσουμε τη γιορτή της Αγίας Οικογένειας. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε ιστορική αναδρομή, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε καθώς όλοι γνωριζόμαστε καλά, δεν θα μιλήσουμε ούτε για ανένδοτους, ούτε για αποστασίες, ούτε για Μακεδονίες, αυτά άλλωστε είναι πράγματα που σε δέκα το πολύ χρόνια, δεν θα τα θυμάται κανείς.

Θα πούμε μόνο χρόνια πολλά στον πρώην πρωθυπουργό και θα του ευχηθούμε υγεία, μακροημέρευση και να ζήσει να δει την πρόοδο της αγαπημένης του θυγατέρας σε ότι τέλος πάντων της επιφυλάσσει αυτός, ο πολλές φορές αχάριστος, λαός.
Και, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, είμαστε εδώ πάντα έτοιμοι να κρίνουμε και τον ίδιο, σε τυχόν βλέψεις που έχει για μια ύστατη θεσούλα στους θεσμούς της χώρας.
Χρόνια Πολλά!