Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεπιθύμητος, άχρηστος, "παλτό" ο Σαμαράς

Τζάμπα χάρηκες!!!! Δεν είναι αυτό που νομίζεις... πώς θα μπορούσαμε άλλωστε (το παρόν κιτρινισμένο μήνυμα απευθύνεται σε αυτούς τους λίγους που "χάρηκαν" όταν διάβασαν τον τίτλο της ανάρτησης.  Οι υπόλοιποι αγνοείστε το και συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου)
Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Σαμαράς, στη Celtic όπου αγωνίζεται. Οι Κέλτες ηττήθηκαν στο ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο Rangers (4-2), η εμφάνιση του Έλληνα επιθετικού ήταν τραγική καθώς έχασε ευκαιρίες και ο τύπος και οι φίλαθλοι ζητούν την απομάκρυνσή του.
Εφημερίδες, blogs και twitter γέμισαν από υβριστικές επιθέσεις εναντίον του, ενώ υπάρχουν και ...
μερικοί υποστηρικτές του, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν "spacegoat" ("αποδιοπομπαίο τράγο"). Το ίδιο είπε κι ο μάνατζέρ του: "Samaras becoming Celtic scapegoat "

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Τύπος της Σκωτίας τον Γιώργο Σαμαρά, είναι ο Γρηγόρης Ιωαννίδης. Ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter είπε την άποψή του για τις επιθέσεις που δέχεται ο πελάτης του, φροντίζοντας να θυμίσει σε όλους πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’όλα ομαδικό άθλημα.


«Με έχουν αηδιάσει και κουράσει οι βλακείες που λέγονται για τον Σαμαρά, σχετικά με τις αποτυχίες της Σέλτικ», τόνισε ο Ιωαννίδης, για να συμπληρώσει: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα και δεν μπορείς να κατηγορείς έναν παίκτη όταν έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Σαμαράς, έχει δεχθεί κριτική τόσο από τον Τύπο της Σκωτίας όσο και από πρώην παίκτες της Σέλτικ, με τον τεχνικό του στον σύλλογο, να φροντίζει να τον στηρίξει, τονίζοντας πως δεν ήταν μόνο εκείνος που υστέρησε στην αναμέτρηση με τους Ρέιντζερς, αλλά και άλλοι οκτώ παίκτες.


πηγή