Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Την Πέμπτη το Καρναβάλι Γυναικών

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών βρίσκονται οι γυναίκες του καρναβαλιού της Πρέβεζας για την μεγάλη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν συζητήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες καθώς και ο συντονισμός των καρναβαλικών ομάδων που θα συμμετέχουν στην παρέλαση , ώστε εκείνη την βραδιά να είναι όλα τέλεια. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας αναφέρουν οι γυναίκες, αξίζει να δώσουμε εκείνη τη βραδιά μια άλλη νότα στη δύσκολη καθημερινότητά μας.


Για άλλη μια χρονιά οι γυναίκες της Πρέβεζας θα μας παρασύρουν σε ρυθμούς σάμπα κάτι που κάνουν εδώ και 52 χρόνια περίπου και οι οποίες έχουν κάνει το καρναβάλι γυναικών θεσμό για την πόλη μας και γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Με έμπνευση, φαντασία, και σάτιρα οι γυναίκες της πόλης μας θα ξεκινήσουν την παρέλαση την Πέμπτη στις 8.30μ.μ από την Λεωφόρο Ειρήνης στο ύψος του 2ου Δημοτικού Σχολείου και θα τερματίσουν στην Πλατεία Ανδρούτσου, όπου οι Πρεβεζάνες γυναίκες έχουν οργανώσει για φέτος ένα ξεχωριστό αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Το καρναβάλι γυναικών υποστηρίζουν η Περιφερειακή Ενότητα, ο Δήμος Πρέβεζας και η Δημοτική Ραδιοφωνία. Εκείνη την ημέρα η Δ.Ρ.Π θα μετατρέψει το πρόγραμμά της για να βοηθήσει στην κάλυψη του ήχου. Την παρουσίαση του καρναβαλιού θα κάνει με πολύ αισιοδοξία η συνεργάτιδα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας κ. Βάλια Δημητρίου κάτι που χρειαζόμαστε όλοι τη δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε, ενώ στην μουσική επιμέλεια της βραδιάς και στο ρόλο dg, ο Χάρης Νατσούλης.