Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Απάντηση στο "Πολιτική στήριξη- Ρεαλισμός - Προοπτική" του κου Ζέρβα

το παρόν κείμενο αποτελεί άποψη αναγνώστη.

Διάβασα στο sardela το άρθρο του κυρίου Ζέρβα με τίτλο "Πολιτική στήριξη-Ρεαλισμός-Προοπτική".

Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και φαίνεται ότι μερικά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ βρίσκονται μέσα σε γυάλα μη αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η χώρα θέλω να πω τα εξής στον αγαπητό φίλο.

"Πρέπει να πω ότι πολλά από αυτά που είπαμε στον Έλληνα πολίτη δεν μπορούμε να τα τηρήσουμε"

Αν εννοείς σε αυτό το σημείο την περιβόητη φράση του Γιωργάκη "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"΄τότε φίλε δεν είπες κάτι και δεν το έκανες, απλά είπες ΨΕΜΑΤΑ.

απολαυσε το και live για να το θυμηθείς


 "Ποτέ δεν πίστεψα και ούτε μπορώ να πιστεύω ότι οι προθέσεις του Γιώργου Παπανδρέου ήταν να μην τα τηρήσουμε"

να σου θυμίσω τι έλεγε ο Γιωργάκης για το ΔΝΤ το 2009. Έτσι για να θυμηθείς μαζί μας ότι ο αρχηγός σου άλλα λέει και άλλα κάνει συνέχεια. Είναι δηλαδή ασυνεπής.

Δες το εδώ live για να το θυμηθείς.


Ναι ο αρχηγός στου είναι.Αυτός που μας έβαλε στο ΔΝΤ. Αυτός είναι που λέει το 2009 ότι το ΔΝΤ είναι κάτι ασύμφορο και καταστροφικό για μια χώρα.

Τέλος σε συμβουλεύω να πας να "κάνεις την κρίση ευκαιρία" μαζί με τους δεκάδες μαγαζάτορες της Πρέβεζας που λόγω του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ βάλανε ΛΟΥΚΕΤΟ και με όλους εκείνους που στιβάζονται στον ΟΑΕΔ κάθε μέρα για το επίδομα ανεργίας που και αυτό λέτε να το κόψετε.

Ξέρεις τι με νευριάζει περισσότερο?

Το γεγονός ότι παρόλες τις θυσίες μας το χρέος της χώρας συνεχίζει να αυξάνεται και θα φτάσει τα 360δις στο τέλος του χρόνου από 290 που παραλάβατε το 2009.

Αυτό ξέρεις τι σημαίνει?

 Ότι σε κάποιους δεν έφτασε το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ αλλά μάλλον ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ...

ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ.

Η ΥΦΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ (ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΚΤΛ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΥΦΕΣΗ.

Το έστειλα και στο blog sardela ως απάντηση αλλά δεν το ανάρτησε ποτέ. Σε παρακαλώ ανέβασε το.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ