Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Βασίλης Ιωάννου: Καμία συμμετοχή στα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ

Δεν θα συμμετάσχει στα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ ο Βασίλης Ιωάννου
Την έκπληξή του εξέφρασε ο Βασίλης Ιωάννου, για το γεγονός ότι ανακοινώθηκε από τα Κεντρικά του ΠΑΣΟΚ -χωρίς καν να ενημερωθεί- η συμμετοχή του στα κλιμάκια στελεχών του ΠΑΣΟΚ που θα αναλάβουν το συντονισμό των οργανώσεων στις επερχόμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωκοινοβούλιο.

Όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του , έχει εδώ και πολύ καιρό γνωστοποιήσει στα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ , ότι για διάφορους λόγους πολιτικούς και όχι μόνο , δεν επιθυμεί να αναλάβει συγκεκριμένες κομματικές ευθύνες και αρμοδιότητες και δεν είναι διατεθειμένος να εμπλακεί με οιονδήποτε τρόπο στις επερχόμενες εκλογές.
Άρα όπως είπε δεν πρόκειται και να συμμετάσχει και στο κλιμάκιο που ορίστηκε , κάτι το οποίο πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ , αφού ουδέποτε ενημερώθηκε επίσημα από κανέναν.
Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Ιωάννου, πρώην Νομάρχης και εκλεγμένος Βουλευτής Πρέβεζας , τα τελευταία 2 χρόνια και ειδικότερα μετά τις εκλογές του 2012 , έχει εγκαταλείψει την ενεργό κομματική δραστηριότητα, λόγω πολιτικών του διαφωνιών όπως ο ίδιος έχει δηλώσει και δεν συμμετέχει πλέον ούτε στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και τον Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ που είναι μέλος.