Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ημερίδα με θέμα : “Ήλιος & Καρκίνος, Γυναίκα & Καρκίνος – Κοινωνική & Ψυχολογική Στήριξη” στην Πρέβεζα

Ημερίδα με θέμα : “Ήλιος & Καρκίνος, Γυναίκα & Καρκίνος – Κοινωνική & Ψυχολογική Στήριξη” θα πραγματοποιηθεί αυριο στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πρέβεζας το Σάββατο 03 Αυγούστου 2013 και ώρα 19.00 μ.μ.

Την ημερίδα διοργανώνει η εταιρεία Metron Consulting Company με συνδιοργανωτές την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Πρέβεζας, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Πρέβεζας, το Σύλλογο “Ανθρώπολις” Πρέβεζας, το Σύλλογο Αγίου Θωμά Πρέβεζας, τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Μύτικα “ο Μύτικας”, το Σύλλογο Περί Βιβλίου Πρέβεζας, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα, το Σύλλογο Αιμοδοτών Πρέβεζας, το Σύλλογο Μικρασιατών & Ποντίων Ν. Πρέβεζας.

Η ημερίδα τίθεται υπό την αιγίδα του Γ.Ν. Νοσοκομείου Πρέβεζας και του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας.

Ομιλητές για τα θέματα που θα συζητηθούν όπως ο καρκίνος του δέρματος και ο καρκίνος του στήθους θα είναι ο κος Φιλόπουλος Ευάγγελος, Χειρούργος Μαστού, Δ/ντής Κλινικής Μαστού Νοσοκομείου “Αγ. Σάββας”, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας & Υπεύθυνος του Πανελληνίου Προγράμματος Προληπτικού Μαστογραφικού Ελέγχου, η κα. Φραγκιά Κων/να, Παθολογοανατόμος Πρόεδρος “Μελάμπους” - Οργανισμός για την πρόληψη και την καταπολέμηση του μελανώματος και η κα. Γραμματόγλου Ζωή, Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών -Φίλων -Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι).