Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

3 οι εκπρόσωποι της Πρέβεζας στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Η εκπροσώπηση της Πρέβεζας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚΤρεις είναι οι παρουσίες από την Πρέβεζα που θα έχουν θέση στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για την Αγνή Σμπόνια, υποψήφια βουλευτής Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές και την Στέλλα Βαρτελάτου, Δημοτική Σύμβουλο Πρέβεζας, ενώ οκτώ είναι συνολικά οι Ηπειρώτες που εξελέγησαν στο νέο Εθνικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ανδρέα Σπυρόπουλο, Κώστα Πανταζή, Βαγγέλη Αργύρη, Ζαρμπαλά Σωτήρη, Παπαγεωργίου Δημήτρης και Κώστα Τάτση.
Μέλος όμως της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής είναι και ο Βασίλης Ιωάννου, ο οποίος τοποθετήθηκε αριστίδην, καθώς εκλέχθηκε βουλευτής Πρέβεζας τον Μάιο, αλλά δεν επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου.
Της εκλογής προηγήθηκαν έντονες παρασκηνιακές διεργασίες για τη διασφάλιση της επιρροής των διαφόρων «ομάδων» που συγκροτούνται στο εσωτερικό του κινήματος. Όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα πιο «σκληρή» ομάδα αποδείχθηκε εκείνη του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος κατόρθωσε να αναδείξει εννέα στελέχη στην πρώτη δεκάδα.
Η Πρέβεζα όμως έχει παρουσία και στο Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, όπως αυτό διαμορφώθηκε από εργασίες του 8ου Συνεδρίου. Το μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα και τέως γραμματέας της ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ Πρέβεζας, Μάκης Νάτσιος εξελέγη μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου.