Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Χωριό και στην Πρέβεζα

Την πραγματοποίηση χριστουγεννιάτικου χωριού στην πόλη της Πρέβεζας επιχειρεί ο Δήμος, συναισθανόμενος τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι, και θέλοντας να προσφέρει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στις γιορτές που πλησιάζουν. Μια προσπάθεια η οποία θα στηριχθεί αποκλειστικά σε προσφορά των συνανθρώπων και με στόχο την ίδια την κοινωνία της πόλης.
 
Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί στην Πλ. Ανδρούτσου από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει ξύλινες κατασκευές οι οποίες θα αντιπροσωπεύουν καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, και εθελοντικές δραστηριότητες, ενώ τα παιδιά μεταξύ άλλων θα μπορούν να δημιουργήσουν κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών , να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι Βασίλη και να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους, να φτιάξουν γλυκά και άλλα στο σπίτι των εκπλήξεων, και να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά, χαρίζοντας τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και παλιά παιχνίδια στο σπίτι της Αγάπης.
 
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι όσοι θέλουν να προσφέρουν και να δώσουν χαρά στα παιδιά, ειδικά σε αυτές τις «δύσκολες» γιορτές, τους καλούν να γίνουν συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι . Οι προσφορές μπορεί να αφορούν τις δράσεις και την κατασκευή του χωριού, με υλικά είτε με κάποιο χρηματικό ποσόν, είτε με εθελοντική συνεργασία. Για οποιαδήποτε πληροφορία και συμμετοχή στις δράσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλ 2682360656 και 2682029889