Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

"Μηνύματα" της Χρυσής Αυγής εν όψει του παζαριού της Φιλιππιάδας

«Μηνύματα» της Χρυσής Αυγής εν όψει του παζαριού στη Φιλιππιάδααπό το atpreveza
Εντύπωση στους κατοίκους της Φιλιππιάδας προκάλεσε η παρουσία ομάδων της Χρυσής Αυγής στην πόλη από τις γύρω περιοχές, πριν από μερικά 24ωρα. Τα μέλη της οργάνωσης μετέφεραν στους κατοίκους, πως ήρθαν εκεί για να... προειδοποιήσουν ότι στο παζάρι της Φιλιππιάδας, που ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου, δε θα ανεχθούν την παρουσία αλλοδαπών και θα πραγματοποιήσουν τους γνωστούς τους βίαιους... ελέγχους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, μετέβησαν και στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν τα... περαιτέρω, χωρίς ωστόσο αυτή η πληροφορία να επιβεβαιώνεται από «επίσημα χείλη».
Στις αστυνομικές αρχές της Ηπείρου, είχε υπάρξει κινητοποίηση τόσο στο παζάρι της Άρτας, όσο και σε αυτό της Παραμυθιάς, ώστε να αποφευχθούν περιστατικά βίας. Στην Θεσπρωτία μάλιστα είχαν μεταβεί και αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας (διαβάστε ΕΔΩ).
Είναι δεδομένο πως και στη Γέφυρα Καλογήρου, όπου θα γίνει το παζάρι η Αστυνομία θα έχει πάρει τα μέτρα της για να αποφευχθούν έκτροπα, που δε θα τιμούν κανένα.