Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

"Επιχειρώ" από την ΟΝΝΕΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας σας προσκαλεί στην παρουσίαση της δράσης 

«Επιχειρώ» στο Δήμο Ζηρού

                         με θέμα  την παρούσιαση της ιστοσελίδας epixeiro.info.




Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011, στις 18:30, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Φιλιππιάδα.





Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ Πρέβεζας

Κωνσταντίνος Χρήστου






Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση οδηγεί τους νέους μπροστά σε αδιέξοδα και η ανεύρεση εργασίας γίνεται καθημερινά και δυσκολότερη η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης «επιχειρώ».



Στόχος μας είναι μέσα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που επικρατεί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα κόμβο αισιοδοξίας και αυτοπεποίηθησης για τους συνομηλίκους μας προκειμένου να μπορέσουν να βρουν λύσεις στις ανάγκες της επαγγελματικής τους αποκατάστασης. Κεντρική ιδέα της προσπάθειας είναι η πεποίθηση πως μέσα στο περιβάλλον της ύφεσης που επικρατεί η ενημέρωση και η κατάρτιση μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες απασχόλησης και νεανικής επιχειρηματικότητας. Πρόθεση μας δεν είναι να προσφέρουμε εργασία αλλά να μπορέσουμε να πληροφορήσουμε τους νέους ανθρώπους για τις πιο σύγχρονες τεχνικές διεκδίκησης απασχόλησης και επιχειρηματικών λογικών.



Βασισμένοι σε αυτή τη λογική λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας «συν και πλην», θα παρουσιάσουμε την ιστοσελίδα epixeiro.info η οποία αποτελεί ένα αξιόλογο διαδικτυακό χώρο που προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή προβολή της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων που βγαίνουν σε μια δύσκολη περίοδο στην αγορά εργασίας και επιχειρηματικότητας.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα λάβει χώρα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Λίμνη Ζηρού του Δήμου Ζηρού στις 6.30 μ.μ., έχουν κληθεί και θα μιλήσουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι για το αντικείμενο.



Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το onned.gr







                                                                                    Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πρέβεζας





                                                                                              Κωνσταντίνος Χρήστου