Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκέντρωση μελών και φίλων συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Πρέβεζας



Την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Dioni Γενική συνέλευση μελών και φίλων του συλλόγου.
Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης μεταξύ άλλων είναι η διοργάνωση των εκδηλώσεων της 9ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας του ΠΟΣΕΑ που θα περάσει από την Πρέβεζα στις 24 Σεπτεμβρίου και η παράλληλη ανοιχτή αιμοδοσία.
Καλούμε όλα τα μέλη να δώσουν το παρόν ώστε να συνεισφέρουν εί δυνατόν στο οργανωτικό κομμάτι της εκδήλωσης αλλά και στο να συζητηθούν οι ιδέες για τον χαρακτήρα και τις λεπτομέρειες της εκδήλωσής.
Υπενθυμίζουμε για μία ακόμη φορά, πως η διαδρομή της λαμπαδηδρομίας ξεκινάει από την Νικόπολη, συνεχίζει παραλιακά μέσω Μύτικα, περνάει από τον Παντοκράτορα, και καταλήγει στην πλατεία Ανδρούτσου όπου και θα γίνει η αφή του βωμού και η μουσική εκδήλωση.
Και μήν ξεχνάμε: καθένας, μέλος ή μη, μπορεί να πάρει μέρος στην λαμπαδηδρομία ως δρομέας, αρκεί να επικοινωνήσει μέσω του τηλεφώνου (6983743329) ή του email ( aimodosiapreveza@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) του συλλόγου.