Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στο Βόλλευ

του βασίλη κωστούλα
Δεν συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί για την ομάδα Ανδρών του Α.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ. Στο πιο κομβικό ίσως αγώνα της χρονιάς η ομάδα μας ηττήθηκε από την πλήρη ομάδα της ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ με σκορ 1-3 (25-13, 23-25, 19-25, 21-25). Η ομάδα μας ήταν εκρηκτική στο πρώτο σετ, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα και το κατέκτησε εύκολα με σκορ 25-13. Στο δεύτερο σετ παίχτηκαν όλα.
Η Μαλεσίνα προηγούνταν σταθερά σε όλη τη διάρκεια του σετ με διαφορά 2-3 πόντων, η Πρέβεζα αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε 23-23.

Στο σημείο αυτό μέτρησε η εμπειρία των αντιπάλων παικτών και το κρίσιμο σετ κατέληξε στη Μαλεσίνα με σκορ 23-25. Εάν η ομάδα μας είχε κατακτήσει το σημαντικό αυτό σετ πιστεύουμε θα ήταν άλλη η κατάληξη του αγώνα. Το τρίτο σετ έληξε εύκολα υπέρ των αντιπάλων με σκορ 19-25. Στο τέταρτο σετ η Πρέβεζα ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ επιδιώκοντας την ισοφάριση. Με σκορ 20-17 πήγε στο σερβίς ο καλύτερος παίκτης της Μαλεσίνας  Γιοβανάκογλου, ο οποίος με καταπληκτικά σερβίς έφερε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 21-24 και στην επόμενη φάση το σετ και τη νίκη στην ομάδα της Μαλεσίνας. Για την ομάδα της Πρέβεζας όλοι οι παίκτες έδωσαν ότι μπορούσαν. Για την νικήτρια Μαλεσίνα που σύμφωνα με τον προπονητή της έδινε αγώνα επιβίωσης οι επαγγελματίες έμπειροι παίκτες της έκαναν τη διαφορά με καλύτερο και ουσιαστικότερο τον ΓΙΟΒΑΝΑΚΟΓΛΟΥ
Μπορεί μετά από αυτή την ήττα να απομακρύνθηκε το όνειρο της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία ο αγώνας όμως συνεχίζεται. Η ομάδα μας αγωνίζεται πάλι εντός έδρας το ΣΑΒΒΑΤΟ 28/01/2012 στις 5  το απόγευμα με το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Καλούμε τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα μας και να δημιουργήσουν την ίδια ζεστή, φιλόξενη και εντυπωσιακή κερκίδα.
 
Διαιτητές: Καραπήτας - Σπυρόπουλος (ΑΡΙΣΤΟΙ)
ΠΡΕΒΕΖΑ (Κυριαζής): Κυριαζής, Τσουμάνης, Τσίρης, Μπέλλος, Βρυώνης, Μανέτας / Ζήσης (λ).
ΑΙΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ (Κόνιαρης): Παυλόπουλος, Γιοβανάκογλου, Μοσχούλας, Λυκούρεσης, Σταθουλόπουλος, Πλεμένος / Βολουδάκης (λ), Σταθουλόπουλος Ν., Μπέσιος, Παϊσιος.