Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε κλίμα ενότητας και δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη 12/2 η Γενική Συνέλευση της ΟΜ του ΣυΡιζΑ Πρέβεζας με θέμα τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, τη  συζήτηση για τις υποψηφιότητες των υποψηφίων δημάρχων και την  συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ σε νικηφόρο αποτέλεσμα, για την ανάδειξη των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς στην δημοτική αρχή του Δήμου Πρέβεζας.

Η συνέλευση σε δημιουργικό κλίμα  δεσμεύθηκε να δώσουν  ενωμένοι τη μάχη των δημοτικών εκλογών τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ   με τους παλιούς και νέους  αριστερούς, συναγωνιστές, που συναντηθήκαμε στους αγώνες αντίστασης των τελευταίων  χρόνων, ενεργούς πολίτες που προσφέρουν  στις δράσεις αλληλεγγύης και τις  δυνάμεις του "Δημόσιου Χώρου",  με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε δημιουργικά κατά την τελευταία δημοτική περίοδο.
Δημιουργούμε μια πλατιά λαϊκή  δημοτική  συμμαχία,   ανεξάρτητα από προσωπικές πολιτικές αφετηρίες, σταθερά  προσανατολισμένης για την ανατροπή  στο Δήμο Πρέβεζας με στόχο τη διεκδίκηση μιας  άλλης πρότασης ζωής για το Δήμο. Μιας πρότασης που θα αποτελέσει συστατικό στοιχείο για την πολιτική ανατροπή σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, για την ήττα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και την ανάδειξη κυβέρνησης της Αριστεράς στη χώρα.
Το Σάββατο 15/2 στις 18.30 στη ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ, ολοκληρώνονται οι δημοκρατικές διαδικασίες επιλογής, με ομιλίες των υποψηφίων δημάρχων και ψηφοφορία για την ανάδειξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου νίκης.
 
 
                                                          Πρέβεζα 13.02.2014
 
 
                                                   Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας